Opgradering af stue og alrum i villa i Gug

Flyder-sofa og pang-farver

Som mange andre af mine kunder, havde familien her svært ved at få helt den stil, de ønskede sig. Møblerne var de egentlig glade for, men sofaen og sofabordet stod for udskiftning. I den forbindelse bad de om gode råd til en opgradering af deres stil generelt…

Det er oplagt at sætte et billede op på væggen over sofaen, men det kan give noget mere liv med hylder, reoler eller noget helt tredje. Her er det leg med farver og former, der skaber et helt særligt udtryk.

Før/efter

FØR | Et lidt rodet udtryk med mange elementer på væggen. I det hele taget mange ting samlet på ét sted…

EFTER | En større sofa var et klart ønske – en flyder der ikke blev for kompakt. Bemærk også hvordan stuen er åbnet mere op hen mod bogreolerne.

FØR | Mange mørke møbler samlet på lidt plads, kan virke meget tungt og kompakt. Planter er som udgangspunkt skønne, men de kan også være med til at gøre udtrykket rodet og overflydt som her.

EFTER | Her er der åbnet lidt op ved at dreje de smukke Poul Kjærholm stole. Tv-møblet er skiftet ud med et vægmonteret for meget luft og lethed.

EFTER | Store rolige flader er kombineret med masser af farver. Ikke alle er til så mange farver og forskellige materialer og stilarter, men det har givet familien en stue med et meget personligt udtryk.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere