Lille rækkehus i Nibe

Hos familien i Nibe var der, som i mange børnefamilier, blevet trangt på børneværelset. Løsningen blev en ny fordeling af værelserne på 1. sal.

 

Pigeværelset

Børneværelset blev kontor, kontoret blev soveværelse og soveværelset blev børneværelse. Resultatet blev et hyggeligt og spændende pigeværelse med plads til vennerne og alt legetøjet.

 

FØR EFTER

 

Soveværelset

Før mor kunne flytte sin seng ind på kontoret skulle der ryddes op og males. Men det var indsatsen værd, for kontoret forvandlede sig på blot en enkelt dag til et hyggeligt og feminint soveværelse.

 

FØR EFTER


 

FØR EFTER

 

Flere referencer

Klik her for at se udvalgte kundereferencer og bliv inspireret...

Se det bedste fra Boligstil »

Galleri

Få et indblik i hvad der kan komme ud af min rådgivning. Her kan du se billeder fra nogle af de mange kunder, jeg har indrettet for gennem årene.

  • Sommerhus i Rødhus
  • Poul Kjærholm fan
  • Gør det selv køkken
  • Lys og kontraster
  • Retrolejlighed
  • Lilla - også for mænd
  • Mindre indsats - stor effekt
  • Opgradering til 2012
  • Herrebadeværelse
  • Moderne og herskabelig
  • Ungkarl på 1. klasse
  • Retro og rødder

Besøg Boligstil på Facebook

Bliv fan af Boligstil på Facebook og få ekstra mange tips og idéer. Del også gerne dine egne indretningsidéer med andre fans.

Bliv fan af Boligstil på Facebook Vi elsker Facebook