Salgsklar - pakke I

Mange boliger bliver sat til salg uden den rigtige forberedelse. Og i et marked, hvor der skal noget ekstra til for at komme i mål med et salg, kan den manglende indsats trække salget i langdrag. Det kan påvirke prisen i negativ retning og måske helt stå i vejen for et salg. Din bolig skal tager sig ud fra sin absolut bedste side i første hug, hvis købere skal fange interesse.

Med min rådgivning får du hurtigt et overblik over, hvad der kan gøres, for at din bolig fremtræder så indbydende og attraktiv som muligt.

Rådgivningen handler om:
- Helhedsindtryk og stemning
- Funktioner og mulighed for bedre udnyttelse
- Farver, harmoni og kontrast
- Lysindfald og belysning
- Indretning; møbler, gardiner, planter, billeder mv.

Vi runder besøget af med en opsummering, og du får en tjekliste med små, men effektive og betydelige ændringer, som gør det let at komme i gang. Efter mit besøg udfører du selv ændringerne.

Prisen inkluderer besøg på omkring to timer samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. I resten af DK tillægges kørselspenge.  

Kr. 3.495

Salgsklar – pakke II

Du får et besøg, hvor vi sammen gennemgår boligen grundigt og taler om, hvad der kunne optimere salget. Der vil være fokus på de samme punkter som i Salgsklar – pakke I, men efter besøget udarbejder jeg et idékatalog.

Idékataloget er en køreplan med konkrete forslag til hvert enkelt rum helt ned til mindste detalje. Det vil klart fremgå af materialet, hvad der bør gøres, så det er let selv at gå i gang med opgaven.

Pakken inkluderer besøg, udarbejdelse af idékatalog, tjekliste samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. I resten af DK tillægges kørselspenge. 

Kr. 4.995

Bæredygtig investering
Lad mig kigge forbi din bolig. Så finder vi sammen de løsninger, som kan optimere dine chancer for et godt salg. Der kan være mange penge at tjene ved at få forkortet salgsperioden – og ikke mindst ved at opretholde en fornuftig salgspris. 

Fokus på det salgbare
En Salgsklar rådgivning handler især om at afdække boligens positive værdier; fremhæve de interessante muligheder og understrege dens særkende. Er der negative områder, som trækker boligen ned, får du løsninger, som kan minimere betydningen af disse.

Inspiration i lange baner
Jeg ser boligen med friske øjne – som en interesseret køber! Resultatet af min rådgivning er en hel række konkrete, håndgribelige og gode idéer til ændringer, som du selv kan føre ud i livet.

Slutseddel i sigte!
Min erfaring som indretningskonsulent viser, at det sjældent er de helt store armbevægelser, der skal til. Måske skal stuen eller køkkenet males, møblerne skal drejes en halv omgang, så man fornemmer, hvor meget plads der i realiteten er – eller farverne skal harmoneres, så rummet føles dejligt at være i. Enkle løsninger som betyder, at du godt kan finde slutsedlen frem… 

Flere referencer

Klik her for at se udvalgte kundereferencer og bliv inspireret...

Se det bedste fra Boligstil »

Før og efter billeder

Besøg Boligstil på Facebook

Bliv fan af Boligstil på Facebook og få ekstra mange tips og idéer. Del også gerne dine egne indretningsidéer med andre fans.

Bliv fan af Boligstil på Facebook Vi elsker Facebook

Hvordan kan indretningen gribes an hos dig?

Vil du gerne vide mere om, hvordan ændringerne i din bolig kan gribe an, så kontakt mig meget gerne for et uforpligtende tilbud.

Anita Wodstrup Madsen

Telefon: +45 5122 1426

Email: awm@boligstil.dk

Nyhedsbrev

Få inspiration til hjemmet hver måned. Masser af billeder og tips til indretning.

Galleri

Få et indblik i hvad der kan komme ud af min rådgivning. Her kan du se billeder fra nogle af de mange kunder, jeg har indrettet for gennem årene.

 • Gør det selv køkken
 • Poul Kjærholm fan
 • Oprydning og nye detaljer
 • Moderne og herskabelig
 • Ny liv på landet
 • Liebhaveri ved Vesterhavet
 • Få men effektfulde tiltag
 • Helt solgt i Hobro
 • Hyggeligt og stilfuldt
 • Forandringer i mørk bolig
 • Møbelklassikere får varmen
 • Villa i Gug