Nybygger - pakke I

Bevar overblikket, når du skal bygge nyt eller lave en større renovering. Hvilken stil går du efter? Er der nu plads til møblerne? Ofte er der ting, man glemmer at tage højde for - ting, som man senere kan ærgre sig over.
Få hjælp til boligindretning, herunder materialevalg – lofter, gulve, vægge, køkkenelementer, badeværelse, vinduer og meget mere. Jeg hjælper med at skabe en sammenhæng og en rød tråd i boligen.
Jeg hjælper med placering af møbler, men også med placering af stikkontakter mv.

Sammen med dig gennemgår vi tegninger eller boligen, hvis den står hel eller delvis færdig. Undervejs diskuterer vi dine ønsker og forslag, og du får mine umiddelbare kommentarer og forslag.
 
Med startpakken får du hurtigt et overblik over, hvad der kan gøres for at projektet lykkes og tilpasses din og din families behov.
 
Efter gennemgangen går du selv videre til håndværkere og andre. Såfremt du ønsker yderligere hjælp, når projektet er færdigt, vil jeg anbefale en Stylingpakke.
 
Pakken inkluderer ét besøg på omkring to timer samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg, men jeg kommer naturligvis rundt i hele landet. 

Kr. 3.495

Nybygger - pakke II

Sammen med dig gennemgår jeg tegninger eller boligen, hvis den står hel eller delvis færdig. Undervejs diskuterer vi dine ønsker og forslag til indretning af din bolig, og du får mine umiddelbare kommentarer og forslag.

Ud fra gennemgangen og vores samtale udarbejder jeg et idékatalog med konkrete forslag til indretning, materialer, farver mv. Det vil klart fremgå af materialet, hvad der bør gøres, så det er let selv at gå i gang med opgaven.

Pakken inkluderer ét besøg, udarbejdelse af idékatalog samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg, men jeg kommer naturligvis rundt i hele landet. Priserne herunder kan variere efter opgavens omfang og rummenes størrelse.

1      rum    kr. 5.995
2      rum    kr. 6.995
3-4   rum    kr. 7.995

Jeg laver naturligvis gerne en fast pris, inden jeg går i gang med opgaven - også på større projekter...

Husk det formelle inden du svømmer hen i en måske urealistisk boligdrøm

Jeg har lavet en liste over de formelle ting, du bør huske i dit boligprojekt. Følg linket herunder og undgå fatale fejl i din planlægning.

Huskeliste
 

Flere referencer

Klik her for at se udvalgte kundereferencer og bliv inspireret...

Se det bedste fra Boligstil »

Før og efter billeder

Besøg Boligstil på Facebook

Bliv fan af Boligstil på Facebook og få ekstra mange tips og idéer. Del også gerne dine egne indretningsidéer med andre fans.

Bliv fan af Boligstil på Facebook Vi elsker Facebook

Hvordan kan indretningen gribes an hos dig?

Vil du gerne vide mere om, hvordan ændringerne i din bolig kan gribe an, så kontakt mig meget gerne for et uforpligtende tilbud.

Anita Wodstrup Madsen

Telefon: +45 5122 1426

Email: awm@boligstil.dk

Nyhedsbrev

Få inspiration til hjemmet hver måned. Masser af billeder og tips til indretning.

Galleri

Få et indblik i hvad der kan komme ud af min rådgivning. Her kan du se billeder fra nogle af de mange kunder, jeg har indrettet for gennem årene.

 • Få men effektfulde tiltag
 • Ny liv på landet
 • Badeværelse blev opdateret
 • Moderne og herskabelig
 • Stilskifte i 90'er villa
 • Landlig idyl blev solgt
 • Mindre indsats - stor effekt
 • Møbelklassikere får varmen
 • Villa i Gug
 • Sommerhus i Rødhus
 • Gule 70'er mursten blev lyse
 • Hyggeligt og stilfuldt