Boligindretning - pakke I

Sammen med dig gennemgår jeg din bolig eller det rum, du ønsker hjælp til. Undervejs taler vi om dine ønsker og forslag til forbedringer, og du får mine umiddelbare kommentarer og forslag til indretning af din bolig.
 
Med startpakken får du hurtigt et overblik over, hvad der kan gøres for at udnytte og indrette boligen/lokalet mest muligt.
  
Ved gennemgangen fokuseres der på:
- Helhedsindtryk
- Farver på vægge/lofter/gulve
- Lysindfald og belysning
- Indretning - møbler, gardiner, planter, billeder mv.
 
Efter gennemgangen udfører du selv ændringerne. Såfremt du ønsker hjælp til at gennemføre alle eller dele af de foreslåede ændringer, aftales det nærmere.
 
Pakken inkluderer ét besøg på omkring to timer samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. Jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Kr. 3.495

  

Boligindretning - pakke II

Sammen med dig laver jeg en gennemgang af din bolig eller det rum, du ønsker inspiration til. Derefter taler vi om, hvad der er vigtig for din hverdag - herunder hvilke specifikke behov, du ønsker dækket ved indretning af boligen.
Ud fra gennemgangen og vores samtale udarbejder jeg et idékatalog med konkrete forslag til indretning, materialer, farver mv. Det vil klart fremgå af materialet, hvad der kan gøres, så det er let selv at gå i gang med opgaven.
 
Pakken inkluderer ét besøg, udarbejdelse af idékatalog til boligindretning samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg, men jeg kommer naturligvis rundt i hele landet. Priserne herunder kan variere efter opgavens omfang og rummenes størrelse.

1      rum    kr. 5.995
2      rum    kr. 6.995
3-4   rum    kr. 7.995

   

Jeg laver naturligvis gerne en fast pris, inden jeg går i gang med opgaven - også på større projekter.
 
Jeg kan også hjælpe med indkøb og placeringen af møbler, planter, puder, tæpper, billeder mm. Det er ikke inkluderet i pakkepriserne, men vi kan komme langt på et par timer.

Har du målfaste tegninger, vil det være en stor hjælp, hvis du finder dem frem til vores møde. Lav også gerne en liste over de problemer/udfordringer, du gerne vil tale om.

Flere referencer

Klik her for at se udvalgte kundereferencer og bliv inspireret...

Se det bedste fra Boligstil »

Før og efter billeder

Besøg Boligstil på Facebook

Bliv fan af Boligstil på Facebook og få ekstra mange tips og idéer. Del også gerne dine egne indretningsidéer med andre fans.

Bliv fan af Boligstil på Facebook Vi elsker Facebook

Hvordan kan indretningen gribes an hos dig?

Vil du gerne vide mere om, hvordan ændringerne i din bolig kan gribe an, så kontakt mig meget gerne for et uforpligtende tilbud.

Anita Wodstrup Madsen

Telefon: +45 5122 1426

Email: awm@boligstil.dk

Nyhedsbrev

Få inspiration til hjemmet hver måned. Masser af billeder og tips til indretning.

Galleri

Få et indblik i hvad der kan komme ud af min rådgivning. Her kan du se billeder fra nogle af de mange kunder, jeg har indrettet for gennem årene.

 • Ferielejlighed i Blokhus
 • Retro og rødder
 • Mørke korkvægge kom væk
 • Opfriskning af rækkehus
 • Minihus på 65 kvm.
 • Finn Juhl i nye omgivelser
 • Helt solgt i Hobro
 • Villa i Gug
 • Murermestervilla
 • Gør det selv køkken
 • Gule 70'er mursten blev lyse
 • Kokkens køkken