Farver, Indretning, Boligstil

Vis mig din væg og jeg skal fortælle dig...

Den 10. jan 2015 af Anita

...hvem du er. Der er mange ting, du kan gøre for at skabe et hjem, som viser, hvem du er - og får dig til at føle dig særligt godt hjemme. En ting er at dekorere dine vægge med illustrationer, som virkelig er dig. For mig er mine vægge noget af det mest personlige. Hvordan er det hos dig? Trænger du til lidt nyt? Så er her muligheden - du kan vinde din favorit blandt alle illustrationer hos FREDSTEGN.DK

Hvide vægge er da skønt og enkelt, men uden liv i form af billeder, bliver det nærmest klinisk og upersonligt. Og netop det personlige præg, illustrationer og kunst i det hele taget giver, er noget af det, der virkelig gør en forskel i din indretning.

Gå en runde i dit hjem. Kig på alt det der hænger på dine vægge. Mærk efter; bliver du glad, får det dig til at tænke eller hvilken reaktion kommer der? Er det et billede, der ikke siger dig noget - men blot er en dekorativ farveklat, er det måske tid til at finde noget nyt.

 

FREDSTEGN

Hos Aarhus-firmaet Fredstegn designer de grafiske print med politiske, filosofiske og sjove budskaber. Målet er at lave plakater, som ikke bare er smukke, men også får betragteren til at tænke og undre sig.

Som de siger hos Fredstegn:

Vi tænker meget over tilværelsen. Vi oplever samfundet og livet som én stor legeplads. Vi respekterer og elsker vores medmennesker, men vi ønsker samtidigt også at prikke lidt til de, der måtte falde over vores plakatkunst og give dem noget at tænke over. Vores plakater afspejler de aspekter af samfundet som vi mener burde få opmærksomhed.

 

KONKURRENCE

 

Hvor ville du gerne hænge en ny illustration op? Er det i køkkenet eller måske i soveværelset? Fortæl herunder hvor og hvilken illustration, du allerhelst vil vinde. Der er to illustrationer i konkurrencen - så jeg udtrækker to vindere fredag den 23. januar :-) Vinderne offentliggøres her på siden.

Pøj pøj allesammen og rigtig god tur rundt på: www.fredstegn.dk

TILLYKKE til Mia Dahl Kjeldgaard og Pia Mikkelsen - send mig en mail, så giver jeg jeres oplysninger videre til www.fredstegn.dk som sender plakaten direkte til jer.

Kommentarer til indlægget
Elsebeth siger
11/01/15 kl. 11:45
NØJ hvor er de fine. Jeg mangler noget til væggene i min lange gang. Det kunne være så fint at kombinere nogle af mine nuværende billeder fra gemmerne med "Hvad har du glemt"... KH. Elsebeth
 
mia dahl kjelgaard siger
11/01/15 kl. 14:26
Der er 2 jeg er ret vil med - 1 "FRI" - og den ville jeg hænge i mit sovesværels. Og så 2 " Hvad har du glemt?" som skal hænge i spisestuen.
 
Camilla Andersen siger
11/01/15 kl. 15:27
Jeg synes Isbjerg er rigtig flot. Der er et eller andet over det. 
 
Mette Hillebrandt siger
11/01/15 kl. 17:58
"Kærlighed" er superfin. Den skal hænge i min stue ??
Pia Mikkelsen siger
11/01/15 kl. 18:18
"Hvad har du glemt" Ville være smuk i mit soveværelse og en reminder inden jeg lukker øjnene i :-)
 
Rikke Gaardboe siger
11/01/15 kl. 19:52
"Hvad har du glemt" vil passe perfekt i mit nye sommerhus?
 
Lene Bækgaard-Sørensen siger
11/01/15 kl. 21:13
Meaning of Life er min favorit :-) den vil passe så godt i mit køkken :-) og ja at være i live er fantastisk :-) nyd hver dag ! 
 
Bodil Tejg Krunderup siger
13/01/15 kl. 14:40
"Oh Deer" til mit soveværelse
 
Connie Balsgaard siger
13/01/15 kl. 16:21
"Let it Bloom" er fantastisk:-) Vil være smuk lige indenfor døren i min gang. Så kan den byde både mig og mine gæster velkommen:-)
 
Jane siger
14/01/15 kl. 16:45
now 1 ser delikat og beroligende ud vil pynte i min gallerigang. 
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: