Indretning, Boligstil

Vil du med på messe?

Den 24. okt 2014 af Anita

Er indretning en udfordring hjemme hos dig? Er du låst fast og trænger til at få dit hjem frisket lidt op? Så er der hjælp at hente, når jeg holder åbent kontor på messen "Gør Din Bolig Bedre" i Gigantium i weekenden den 1.-2. november.

Snup et par billeder med af dit hjem og kig forbi stand nr. 55. Her giver jeg gerne et par gratis indspark til ændringer, der kan være med til at ændre din indretning.

Jeg har afleveret 200 fribilletter til messen i Aalborgs skønneste butik: Nordcraft på Boulevarden.  

Du kan hente to gratis billetter. Da der er begrænset antal, er det efter princippet "først til mølle". Giv dig selv tid til at hente inspiration i butikken, når du henter billetter. Her er så mange skønne og finurlige ting til din indretning og masser af oplagte gaveidéer, der er lidt ud over det sædvanlige...

Når du henter billetter, fortæller du blot, at jeg har inviteret dig.

Jeg glæder mig til at se dig - kh. Anita

 

Inspiration i lange baner

Jeg er jo ikke alene i Gigantium. Der er omkring 300 udstillere, som står klar med inspiration til dig. Messen forventer omkring 40.000 gæster, så der bliver godt gang i Gigantium. Så tag veninden, din mor eller kæresten med til en god oplevelse.

Kommentarer til indlægget
lissy dall siger
24/10/14 kl. 19:48
kan det lade sig gøre at du sender 2 billetter til min mand og mig , da vi ikkekan hente dem i ålborg,( vi bor i fredericia ) vh lissy dall
 
Anita Wodstrup Madsen siger
27/10/14 kl. 13:23
Hej Lissy
 
Send mig gerne en mail via: http://boligstil.dk/kontakt.html ;
 
Mange hilsner
 
Anita 
 
 
Justworks siger
25/11/14 kl. 11:15
Test
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: