Sommerhus, Farver, Indretning, Boligstil

Vi bygger til i haven

Den 22. apr 2015 af Anita

Inden vi fik sommerhus, var jeg slet ikke klar over, hvor fristet man kan blive som haveejer. Og hele tiden dukker der ting op, som man bare ikke kan leve uden... Det er for mig tilfældet med dette "shelter" fra Plus.dk Tanken om at kunne tage sig en "morfar" der en varm sommerdag, gør mig bare glad. Hjulene gør det mobilt, så det kan flyttes rundt alt efter, hvor solen rammer ned i haven. 

 

Pigerne har fået fikse idéer

Jeg kom til at vise shelteret til vores tre piger, som nu har mange idéer til, hvordan det skal bruges til alt fra "vuggestue" til dukkerne til læsekrog og "telt" til overnatning, når kusinen kommer på ferie. Nu får vi se, hvor meget jeg selv får lov at bruge det. Men ind i haven i sommerhuset kommer det - tror jeg nok, for der er også dette skønne drivhus/udestue, hvor jeg snildt kunne se mig selv nyde en kop kaffe en tidlig forårsdag... 

 

Er "vetokortet" mon det rigtige her?

Kombinationen: kæreste, utæmmet skov og motorsav har betydet, at vi har enorme bunker brænde liggende i haven nu. Derfor mener min kæreste, at vi skal droppe drivhus/udestue idéen og i stedet sørge for "tag over hovedet" til vores brænde. Det er da også praktisk, men jeg kan jo ikke sidde der på brændeskuret og drikke min kaffe. Overvejer kraftigt at trække "vetokortet" her :-)

Hvad ville du allerhelst investere i til din have i år? Hent masser af inspiration her: Plus.dk 

 

Drømme med højt til himlen

Hvis "ham med motorsaven" får sit brændely, kan det da godt være, jeg vælger denne løsning til min "morfar" i solen. Her er der højt til himlen og masser af plads til at drømme stort og måske planlægge næste års tiltag i haven.

HUSK AT DRØMME - drømmer du ikke, kan dine drømme jo ikke gå i opfyldelse...

Kommentarer til indlægget
Annette Ø siger
22/04/15 kl. 14:00
Den skal jeg have på min ønskeseddel, når jeg fylder 50 her i sommer. Tak for inspirationen Anita. Altid en fornøjelse at få dine tips. Bh. Annette
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: