Sommerhus, Køkken, Boligstil

Værktøjet skal være i orden

Den 22. apr 2015 af Anita

 

Plantebord er en god start

Om du så bare planter krydderurter fra Netto ud i større krukker, så er et plantebord skønt og en god start på havearbejdet. Mit nyetablerede plantebord er blevet forsynet med ny kultivator, saks, plantepind og haveforklæde. Alt har jeg fundet hos Nelson.dk I det hele taget er jeg ret vild med produkterne, som Dorthe Kvist har lavet for Nelson.dk Men husk at kombinere det nye med noget af ældre dato. Du opnår et virkelig godt udtryk, hvis du blander nyt og gammelt - også i haven... 

Potmaker - lav dine egne lette potter til forspiring.

Ny verden har åbnet sig

Inspiration til boligen er jeg altid på jagt efter, men jeg er i den grad også blevet inspireret af de mange gode råd og idéer til haven. Leder du efter flere tips til haven, så kig forbi disse sider: HAVESKOLEN

Det er en hel ny verden, der har (gen)åbnet sig for mig. Nu kigger jeg efter blomsterfrø, fiberpotter og gødning, når jeg er på shopping. Og med fødderne solidt plantet i den jyske muld burde forudsætningerne da være på plads for succes ud i dyrkning af diverse ting i haven.

Det bedste ved havelivet er for mig roen og følelsen af at komme bare en tand tættere på den natur, som det af og til kan være svær at huske i storbyens hæsblæsende tempo.

 

VIND dette sæt haveredskaber

 

Dorthe Kvist by Nelson Garden er et nyt sortiment af skovle, forklæder og planteredskaber i miljøvenlige materialer. En kollektion, der er fremstillet med henblik på at gøre det nemt at dyrke have i byen. Dorthe Kvist, som er designeren bag Nelson Gardens nye kollektion til urban gardening, er en folkekær haveprofil i Danmark.

Du kan vinde en pakke med håndskovl, håndkultivator, håndgaffel og saks. Håndredskaberne er fremstillet i FSC-certificeret ask og rustfrit stål. Fortæl herunder, hvorfor du har brug for disse ting. Vinderen får besked fredag den 1. maj. 

VINDEREN ER: Irene Laursen - tillykke til dig... (send mig gerne en mail med din adresse, så jeg kan sende gevinsten til dig) 

Kommentarer til indlægget
Irene Laursen siger
22/04/15 kl. 13:01
uha Anita det vil jeg gerne vinde, da jeg lige er flyttet i lejlighed med en fin altan. Den skal sættes i stand med nye planter og krukker og bænkområde. Mvh. Irene
 
Lotte Brunø siger
22/04/15 kl. 14:52
Ser så lækkert ud med de feminine deltaljer. ville pryde en ellers herredomineret sted :-)
Lotte Jensen siger
23/04/15 kl. 10:00
Ville passe perfekt i mit nye skønne kolonihave ??
 
Jette Sommer Larsen siger
26/04/15 kl. 20:10
Jeg har aldrig set så flotte redskaber før ? de vil passe perfekt til mine puder, plantebord og zinkpotter i vores drivhus, også ser de også ud til at være funktionelle, og det er jo dejligt, at de både kan bruges og se smukke ud ?
 
Ann Kjelgaard siger
27/04/15 kl. 09:55
Så fint! Ville være fint at vinde til mine døtre på 4 og 8 ... som i år vil lave deres egen lille have :-)
 
Pia Mikkelsen siger
27/04/15 kl. 10:23
Jeg drømmer om at min have skal fremstå lækker og indbydende,??? men mine have redskaber består af en gammel skovl, en punkteret trillebør og en rusten rive. Mangler i den grad værktøj, så jeg ikke igen, igen står og graver med en gammel ske og laver huller med skaftet på en skruetrækker. ?????
 
Vivi Mosborg siger
29/04/15 kl. 06:59
De haveredskaber bliver da en fornøjelse at gå i haven. Det kan man da kun blive glad i låget af. Jeg er ret vild med potmakeren. Efter en del år må jeg indrømme jeg faktisk er ret vild med pink og er begyndt,at bruge den i min indretningen
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: