Farver, Indretning, Boligstil

Spejlbelysning - vælg rigtigt

Den 24. feb 2018 af Anita

Belysning er generelt en udfordring for mange mennesker, når boligen skal indrettes bedre. Belysning på badeværelset volder endnu større problemer. Vi vil jo både kunne se godt ved spejlet, have et godt generelt lys og samtidig have en belysning, der virker varm og hyggelig.

Gennem årene har jeg set mange løsninger, hvor spots er placeret i loftet lige over badeværelsesspejlet. Fin generel belysning i rummet, men ved spejlet har resultatet været irriterende skygger på det ansigt, man forsøger at ”gøre sig klar til dagen”. 

Spotbelysning er fint i loftet som et generelt orienteringslys. Og i dag hvor led spots er blevet så gode, er det i mine øjne et super godt valg. Men ved spejlet vil jeg på det varmeste anbefale dig at placere lys på hver side af dit ansigt. Det kan være med et spejl med led lys – det er en moderne stil, der passer ind i alle badeværelser. 

Har du ikke bemærket, at alle skuespillere ved deres makeup-område har lys på hver side af spejlet? Det er ganske enkelt den bedste løsning for et ensartet blødt lys på dit ansigt.

 

”Nyt” badeværelse på ingen tid – I love it!

Selv har jeg netop ”taget egen medicin” og shinet mit badeværelse op. I en familie med fuld fart over feltet, bliver badeværelset ofte lidt for praktisk.

Her kan du se forandringen, der jo ikke kostede en bondegård eller en weekend. Lækker håndsæbe fra Meraki købt hos Roomstory og et par nye lamper fra Nordlux til ingen penge. Tandbørsterne er kommet i skuffen – og der er bare blevet ryddet lidt op…

”Nyt” badeværelse på ingen tid – I love it!

REKLAME

Kommentarer til indlægget
Merethe Hansen siger
27/02/18 kl. 10:22
Hvor er det bare varmt og hyggeligt. Næsten et wellnessrum. Tak for dine mange inspirerende idéer. Mvh. Merethe
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: