Farver, Boligstil

Skal julemanden mon have elefanter for slæden i år?

Den 04. dec 2014 af Anita

Som du sikkert ved, er jeg altid på udkig efter nye og finurlige ting til indretningen. I denne skønne juletid går jeg på jagt efter nye ting til julen. Jeg er faldet over disse skøre, sjove og skønne elefanter fra Rikki Tikki Company

Du kender måske allerede "Elephant Parade" hvor de sprælske farver og et legende design er kodeordene. Designobjekterne er miniaturer af elefanter fra kunstudstillingen Elephant Parade, der har gået sin sejrsgang verden over.

Elephant Parade forener på elegant vis kunst, forretning og velgørenhed. I byer som Milano, London, København, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Heerlen, Trier/Luxemborg, Hasselt, Emmen og Bergen har lokale og internationale kunstnere dekoreret babyelefanter i autentisk størrelse, der efter udstilling er bortauktioneret til fordel for den truede asiatiske elefant.

Med lanceringen af elefanter i miniaturestørrelse bringer Rikki Tikki Company Elephant Parades unikke designfortællinger og velgørenhed ind i boligen. Et køb af en kunstelefant er nemlig også med til at støtte den asiatiske elefant.

 

VIND et sæt elefanter til dit juletræ

Fortæl om det bedste ved dit juletræ. Hvad SKAL bare være med hvert år? Hvad er vigtigt for dig, når du pynter juletræet? - skal det være nyt og gammelt? Skal det mon være en ny stil hver og hvert andet år. Fortæl historien om dit juletræ herunder...

Vinderen får besked her på siden mandag den 15. december. Elefanterne skal nok nå frem til jul - måske spændt foran julemandens slæde...

TILLYKKE til Annie Træholt - elefanterne er på vej til dig.

 

 

 

 

“I’m a little Gingerphant

In the oven I can be found

With icing swirls adorning my ears

I’m the toast of the town!”

Kommentarer til indlægget
Annie Træholt siger
04/12/14 kl. 21:57
Det vigtigste er de gamle glaskugler (dem der nærmest er halve) en rigtig gammel julemand og to fugle. Alt af glas og gammelt - arvet fra bedsteforældre på begge sider. Det er søde minder fra min barndom, og de minder mig om jul med de bedsteforældre som jo er væk for længe, længe siden. 
Mit juletræ skal være et rigtig flot træ - det er meget vigtigt at toppen ikke er skæv, der mangler grene osv. I min barndom borede min far huller og satte ekstra grene på, hvis træet ikke var perfekt. Det har jeg nok båret med. 
 
Ann G. Hovmøller siger
04/12/14 kl. 22:48
Ja det kære juletræ...
Der er lidt juleklip som min afdøde storbror lavede som barn, flettet stjerne som min mor og jeg har lavet sammen - mange fine julekugler, nogle bestemte engle, gamle arvet glasfugle.
Det danske flag og klokker lidt forskellig variation.
Syntes der er så mange ting der høre til, men der er altid plads til nye ting, da noget af pynten på træet varier lidt fra år til år:)
 
 
Debbie Bay siger
15/12/14 kl. 15:31
Vi har loft til kip og synes det er sjovt med et mægtig højt juletræ. Vi skal have stigen frem, for at sætte stjernen og det øverste pynt på. Det kræver en hel del pynt. Hvert år kommer det gamle julepynt fra min barndom på, de gamle skrøbelige kugler og fugle. Ungernes hjemmelavede fra børnehave og skole kan heller ikke undværes. De skal da nok spørge, hvor er...? Resten af pynten er hvad jeg har samlet gennem årene, prøver dog at holde en vis stil/farve. I år bliver det meget med sølv. Det er bare nogle små finurlige elefanter, har aldrig set dem før.  
Anna Louise siger
16/12/14 kl. 09:29
Jeg har desværre ikke plads til juletræ hjemme ved mig selv, men hjemme ved mine forældre (hvor jeg holder jul) pyntes juletræet stort set ens hvert år. Det pyntes simpelt med glaskugler og gammelt pynt såsom engle, klokker og trommer, som mine forældre har haft altid. Desuden SKAL der hvert år en engel på juletræet, som jeg lavede som barn - dette på trods af at det ikke er det kønneste stykke julepynt, der findes :)
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: