Farver, Indretning, Stue, Soveværelse

Skab stilen selv

Den 28. feb 2012 af Anita

Af og til skal det bare gå hurtigt - og så er det skønt med en pakkeløsning, du bare kan "installere" i dit hjem. Boligstil har været forbi Createthestyle.dk og lavet indretningspakker til din bolig.

Her kan du købe puder, plaider, lysestager og meget andet. Men har du svært ved at sætte tingene sammen, kan du blot vælge en af de pakkeløsninger, jeg i samarbejde med ejeren af Createthestyle.dk Helle Thorup, har sat sammen til dig.

Herrehybel eller feminint forår

Der er noget for enhver, så tag på en rundtur i "butikken"...

  

 

Idéer til soveværelset 

Soveværelset er ofte lidt forsømt. Vi bruger det måske til opbevaring af alt fra skitøj til gamle skolebøger. Hvad med at tage en hurtigt oprydningsrunde og så pifte rummet op med en af pakkerne fra Createthestyle.dk ? Der er masser af muligheder - se om ikke du kan finde den pakke, der passer lige netop dit soveværelse... 

Kommentarer til indlægget
Ulla siger
02/03/12 kl. 13:13
Waauuu for en god ide til "herre-hybel" tænker der må gå rigtig mange single mænd rundt derude, der på et split sekund ku få et smart hjem : )  smadder god ide, det er såmændt bare lige min kommentar på de flotte billeder, og gode ideer.
Anita siger
03/03/12 kl. 11:49
Tak for indspark, Ulla :-) Ja, jeg synes også konceptet holder 100% 
 
Det var super spændende at sætte "pakkerne" sammen og forestille sig typerne. Det var som at lege "Kender du typen" - uden vært dog :-)
 
God weekend fra Anita 
 
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: