Farver, Indretning, Boligstil

Skab en lille oase udenfor

Den 14. jun 2012 af Anita

Det bedste er, når vi kan sidde ude og nyde de varme sommeraftener, men mange af os mangler bare lige pladsen. Læs med her og få idéer til hvordan du kan indrette en lækker lille oase på din lille altan eller tagterrasse.

De første overvejelser

Det du skal tænke på, når du skal indrette den lille hyggekrog, er hvilke funktioner, den skal have. Er det til venindehygge, hygge med en god bog eller et magasin eller et sted hvor du slapper af med din hjemmedyrkning af krydderurter og grøntsager.
Vælg enkelte og små møbler, så de ikke fylder så meget, gerne lette møbler eller møbler med hjul, så de er nemme at flytte rundt med. Evt. med hylder, så der både er plads til opbevaring og til at stille fra. Et bakkebord er genialt, der findes rigtig mange smarte og moderne bakkeborde i alle stilarter. Du skal blot beslutte stil og prisniveau.

Siddepladsen

Når du skal vælge noget at sidde på, er du naturligvis begrænset af pladsen. Men du skal også overveje, om du indretter et lille privat hjørne - eller om du skal have plads til en veninde eller to. Igen findes der et hav af muligheder. Et lille cafésæt kan klare det hele, men ønsker du at skabe ægte loungestemning på den lille altan, kan et par store puder, altankasser med sommerens flotteste blomster og et par lanterner nemt gøre det.
Lav evt. et lille plantehjørne med krukker og potter til dine egne dyrkninger og evt. opbevaring af jord, frø og tilbehør.

De vigtige detaljer

 

Glem ikke prikken over i’et, tilbehøret. Her kan det være puder, krukker, blomster, lys eller den lille samling af skaller og sten.

Men sørg for at gøre det til dit eget, og husk at dekorér med sommerens farver og match pudernes farver med krukker, blomster og andet tilbehør.

Et lille tæppe er en god ting til de lidt køligere aftener.

 

 

 

 

Missioni Home - italiensk og hjertevarmt design

Det italienske brand Missoni Home som designer alt inden for tekstil og små møbler har netop lanceret en ny kollektion bestående af bl.a. liggehynder, som er perfekte til udeoasen. Der er spræl på farverne og flotte mønstre, så den ægte sommerstemning kommer tydeligt frem.

IKEA - godt design til lavpris

IKEA’s PS kollektion 2012 er netop kommet med et bord med 3 forskellige bordplade-designs, så man kan vælge alt efter behov.
Det er perfekt til den snævre plads, hvor det kan bruges til enten opbevaring af hjemmedyrkede krydderurter, frugt eller udedekorationer og den glatte bordplade til at stille glas, kopper og lign. på.

Kommentarer til indlægget
SophieC siger
11/07/12 kl. 11:40
Rigtig godt råd med tilbehøret! Mit terrassehyggehjørne er blevet helt vildt hyggeligt efter jeg har lagt et par HAY">http://www.antondam.dk/puder-og-tekstiler/hay-puder">HAY puder i sofaen.
Man skal bare huske at få dem ind igen, når vejret er som i dag :D *håber på sol igen snart*
 
SophieC siger
11/07/12 kl. 11:42
Hovsa, her er linket til puderne http://www.antondam.dk/puder-og-tekstiler/hay-puder
 
Nelle siger
19/09/12 kl. 12:51
Virkelig smukt og unikt. 
--
Besøg min blog: http://designermobler.wordpress.com
 
Nelle siger
31/10/12 kl. 13:10
Er også vild med Acapulco stolen: http://www.trendbazaar.dk/havemobler/sofa-lounge/oficina-kreativa-acapulco-stol
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: