Salgsklar bolig
- også hvis du er fraflyttet...

En tom bolig kan være svær at sælge

Det er en “fælde”, jeg ser ofte – at man ikke rigtig får lagt den nødvendige energi i det hus, man vil sælge. I stedt tænker man på den nye bolig og vil lægge alle kræfterne der. Desværre kan det koste lidt dyrt og betyde, at hussalget trækker ud.

Når man har besluttet sig for at sælge sit hus, vil man som oftest gerne have solgt hurtigt. Det nye liv, der venter kan man ikke rigtig få startet på, før købsaftalen er underskrevet. Denne kunde havde bygget nyt hus og er var flyttet ind, så det tidligere hjem blev sat til salg. Da der ikke havde været den store aktivitet på huset, blev jeg kontaktet for at få skabt et mere ensartet og let udtryk i huset.

Før/efter

FØR | Ejendomsmægleren havde svært ved at få potentielle købere til at gå med rundt i huset, når først de havde set det lidt specielle loft i stuen. I det hele taget var der mange forskellige overflader i huset, som så rodet ud – selvom det var tomt.

EFTER | Væggene blev frisket op, men vigtigst af alt blev loftet skiftet ud med et helt enkelt hvidt listeloft. Flere steder i huset blev der malet, og på et par af værelserne lagt nyt gulv, så det blev ensartet.

FØR | Sådan var husets planløsning, før jeg hjalp kunden. Især forskellen på et depot og et walk-in har betydning. Men hvem har også brug for en tv-stue, når nu stuen er gigantisk?

EFTER |Her kan du se, hvordan alene ændringen af rummenes funktion giver mere mening. Multirum giver associationer til et sted, børnene kan hygge sig. Kontor – det vægter højt hos de flere købere.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere