Indretning, Boligstil

Salgsklar bolig - gør en indsats

Den 10. aug 2017 af Anita

Når man har besluttet sig for at sælge sit hus, vil man som oftest gerne have solgt hurtigt. Det nye liv, der venter kan man ikke rigtig få startet på, før købsaftalen er underskrevet. Denne kunde i Brønderslev har bygget nyt hus og er flyttet ind, så det tidligere hjem er sat til salg. Da der ikke havde været den store aktivitet på huset, blev der lagt lidt kræfter i at få skabt et mere ensartet og let udtryk i huset.

Det er en "fælde", jeg ser ofte - at man ikke rigtig får lagt den nødvendige energi i det hus, man vil sælge. I stedt tænker man på den nye bolig og vil lægge alle kræfterne der. Desværre kan det koste lidt dyrt og betyde, at hussalget trækker ud.

Se billederne af hele huset her: Brønderslev

Herunder kan du se lidt billeder af huset, før der blev malet. Du kan også se, hvordan husets planløsning blev ændret for at skabe større funktionalitet.

Her er husets planløsning før

 

Husets planløsning efter

 

Loftet i stuen var på mange måder rigtig smukt, men det var meget mørkt og tungt til huset. Det var sammen med de mange andre forskellige lofter med til at skabe et tungt og usammenhængende udtryk.

 

På værelset her er skabet blevet frisket op med hvid maling. Det samme er loftet, lister mv. Og bemærk gulvet - helt nyt og dermed gennemgående på alle værelserne.

 

Køkkenet fik også hvid maling og fremstår nu helt indflytningsklar...

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: