Boligstil, Farver, Sommerhus

Renovering og vedligeholdelse

Den 28. okt 2017 af Anita
<p>Ofte t&aelig;nker jeg p&aring;, hvordan mennesker med b&aring;de hus og sommerhus n&aring;r det hele. I skrivende stund er jeg i mit sommerhus &ndash; jeg arbejder p&aring; et par indretningsopgaver fra langbordet i alrummet. Herfra har jeg udsigt til vores sk&oslash;nne tr&aelig;terrasse, som sommeren igennem er blevet nydt af b&aring;de os selv og af vores g&aelig;ster.</p> <p>Terrassen har min k&aelig;reste lavet. &nbsp;Ja, han er n&oslash;je udvalgt :-)&nbsp;N&aring;r du ser f&oslash;r-/efter-billederne her, kan du godt se, der er lagt mange kr&aelig;fter i terrassen, ikke? I det hele taget bliver der lagt mange kr&aelig;fter i sommerhuset &ndash; garagen har ogs&aring; lige f&aring;et nyt gr&aelig;stag og er blevet malet. Jeg kan ikke sige det nok, men om du maler v&aelig;gge inde eller ude, om du behandler terrasseplanker eller maler lofter, s&aring; anbefaler jeg p&aring; det varmeste <a href="https://www.flugger.dk/" target="_blank">Fl&uuml;gger</a>. Alle produkter er lette at arbejde med, og du sparer ofte tid, fordi d&aelig;kkeevnen er s&aring; h&oslash;j.&nbsp;</p> <p>Her ser du terrassen, som den s&aring; ud, da vi overtog huset</p>
<p>&nbsp;</p> <p>Her har vi terrassen i dag</p>
<p>&nbsp;</p> <p>Det g&oslash;r mig glad, at se min k&aelig;reste arbejde p&aring; vores sommerhus. Han minder mig, om min farfar, der var arbejdsmand og kunne lave alting. Ham husker jeg bedst i arbejdst&oslash;j. Hans klassiske beigefarvede <a href="https://www.engelbert-strauss.dk/arbejdstoj" target="_blank">Engelbert Strauss arbejdst&oslash;j</a>. Hans ternede skjorter og murekasket. De store arbejdsbukser, der var fyldt til bristepunktet med tommestok, s&oslash;m og v&aelig;rkt&oslash;j. Jeg har netop fundet lige pr&aelig;cis den samme type arbejdsjakke hos Engelbert Strauss og overvejer om ikke &aring;rets julegave til k&aelig;resten er fundet. Den vil i sit klassiske snit matche sommerhuset ret godt&hellip;&nbsp;</p>
<p>Denne weekend arbejdes der ogs&aring; uden for, hvor sivbr&oslash;nden skal t&oslash;mmes. Jeg er ret glad for at skulle arbejde indenfor, m&aring; jeg indr&oslash;mme. Faktisk havde vi en skr&aelig;kkelig oplevelse i sommer, da vores septiktank blev t&oslash;mt. En slamsuger kom tidligt om morgenen, mens vi sov. Det var nok lige tidligt nok for chauff&oslash;ren&nbsp;ogs&aring;, for han lavede en fejl ved tilkoblingen og kom til at spr&oslash;jte septiktankens indhold ind i huset i stedet for at suge. Jeg n&aelig;nner n&aelig;sten ikke at vise billeder af vores badev&aelig;relse, men det var noget v&aelig;rre M &Oslash; G. &rdquo;Heldigvis&rdquo; var vi i huset og kunne f&aring; tilkald <a href="http://skadeservice-danmark.dk/" target="_blank">skadeservice-danmark.dk</a>, som brugte n&aelig;sten tre timer p&aring; reng&oslash;ring.</p> <p>Der er altid overraskelse, n&aring;r man er boligejer.</p>
Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: