Boligstil, Soveværelse, Før/efter, Stue, Indretning, Farver, Køkken, Sommerhus

Mød Boligstil på Instagram

Den 17. sep 2014 af Anita

Gennem mere end ti år har jeg givet gode råd til funktionelle og personlige hjem. Store som små. Mange af de idéer giver jeg løbende videre til dig i mit minimagasin, på facebook og hvor du nu ellers kan støde på Boligstil. Nu vil du også kunne finde inspiration på Instagram. Du vil også få et lille Behind-the-Scenes indblik i min arbejdsdag og kunne følge lidt med i de opgaver jeg løser…

Der vil også løbende komme situations-/stemningsbilleder fra vores projekt i sommerhuset. Her vil du virkelig kunne se forandringer, som projektet (forhåbentlig) skrider godt frem.

Hvad vil du gerne se på den nye Instagramprofil? Har du idéer eller noget du mangler inspiration til, så vil jeg meget gerne høre om det. Skriv en kommentar til indlægget her.

Du kan finde Boligstil under brugernavnet; boligstil
eller ved at følge linket her: http://instagram.com/boligstil 

Kh. Anita

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: