Farver, Indretning, Boligstil

LÆKKER bog til inspiration

Den 25. nov 2014 af Anita

Ny lækker dansk 'coffee table book'

- den perfekte julegave til dig, som elsker design og kunst.
'Danish Art Prints - Art Versus Design' er en flot 'coffee table book' med værker og interviews af en lang række af Danmarks dygtigste nutidige kunstnere/illustratorer/designere, som alle har det til fælles, at de har valgt i et eller andet omfang at reproducere deres værker som art prints.

Bogen ligger allerede på mit sofabord. Den blev i aftes "indtaget" med en kop kaffe og lidt for mange småkager. Skriv bogen på ønskesedlen, hvis du er blot den mindste interesseret i kunst og design.  

Kunst eller design?

Bogen sætter fokus på hvorvidt art prints skal opfattes som kunst, design eller noget helt tredie... Bl.a. via forord og kommentarer skrevet af Anja Hellberg (redaktør på BoligMagasinet), Tom Jørgensen (kunstanmelder i bl.a. Jyllands-Posten og redaktør på Kunstavisen), Mads Arlien-Søborg (trend ekspert og tv-vært), Carla Cammilla Hjort (founder og CEO hos ArtRebels), Malene Marie Møller (stylist, blogger og redaktør på Boligcious).

Jeg ELSKER, at bogen er så gennemført. Både i tekst og billede - selv indbindingen er lækker og gennemført. Den kommer aldrig ind i min reol. Den skal ligge fremme, så den kan nydes sammen med mange kopper kaffe - og knap så mange småkager. Men det er en bog, som kan tages frem igen og igen. NYD den.

Få fat i bogen her: 'Danish Art Prints - Art Versus Design'

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: