Farver, Indretning, Boligstil

Kunst - en investering i dine vægge

Den 27. sep 2011 af Anita

At vælge kunst er ikke bare lige. Billedet skal ikke kun passe i farver og stil til hjemmets interiør. Når du vælger kunst til væggen er det vigtigt, at det vækker noget i dig. Du skal lade dig lokke og forføre af kunstværket. Kunstværket skal tale til dine følelser og bør røre dig. At kigge på et kunstværk og finde nye ting i billedet, hver gang du ser på det, er netop det, der gør et kunstværk interessant og unikt for dig. Et kunstværk, der får dig til at stoppe op og analysere …..og som fører dig til et nyt sted, når du kigger på det.
Tænker du på kunstneren og hvilke tanker han/hun har gjort sig, da billedet blev skabt? Og er der mon en dybere mening bag billedet? Mange kunstnere balancerer i deres billeder mellem virkelighed og illusion og hvor kunstnerens tanker, følelser og holdninger kommer til udtryk. Tit taler kunst til noget dybere i os. Noget vi ikke nødvendigvis behøver at forstå.

Skal kunst være dyrt?

Men behøver kunst nødvendigvis at være dyrt? Nej ikke nødvendigvis, og det har Galleri Beck-Fischer, som er et online galleri, forsøgt at råde bod på.
Hos Galleri Beck-Fischer, som har fokus på kinesisk kunst, har du nemlig mulighed for at købe originale kinesiske malerier og håndmalede reproduktioner. Galleri Beck-Fischer har nøje udvalgt kunstnere fra Beijing området, som skaber værker i en moderne og international stil. Galleri Beck-Fischer har via en aftale med de kinesiske kunstnere fået lov til at producere et begrænset antal håndmalede reproduktioner. De kinesiske specialister maler reproduktioner i hånden efter samme teknik og i samme materiale som deres originale værker. I stedet for initialer, som tilkendegiver det originale værk, bliver den håndmalede reproduktion mærket med et serienummer. 

Hos Galleri Beck-Fischer har du altså mulighed for at købe originale eller reproducerede kunstværker til yderst fornuftige priser.
Klare farver, etnisk, moderne og international stil og mystik er bare nogle af kendetegnene i Galleri Beck-Fischers sælgende kunstværker.
Har du lyst til at læse mere og se de flotte kinesiske kunstværker, så klik ind på www.beckfischer.dk
 

Stylish Girl
Kunstner: Liu Liu
Originalens størrelse: H150xB120cm.
Den håndmalede reproduktion males i maksimum 250 eksemplarer. 

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: