Farver, Indretning

Inspiration - skal du med på foredrag?

Den 01. okt 2018 af Anita

Skal du have lidt inspiration til din indretning - til farver, tapeter, belysning - og samtidig have en hyggelig tur med veninden, din mor eller naboen, så kig forbi et af mine foredrag her i efteråret 2018. De forskellige foredrag er tilpasset den specifikke event, og jeg glæder mig meget til at dele ud af mine idéer.

Kig forbi et foredrag nær dig...

 

12. + 13. november: Flügger Hobrovej - Aalborg 

7. november: XL Byg - Hadsund

29. september: Huset - Middelfart

8. september: Kulhuset - Krik

 

Har din virksomhed eller arbejdsplads lyst til at høre mere om mulighederne for et foredrag hos jer, så kontakt mig gerne på telefon 51 22 14 26 eller her: KONTAKT

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: