Farver, Indretning, Boligstil

Inspiration fra messe i Herning

Den 19. aug 2014 af Anita

To gange årligt er jeg på inspirationsmesse i Herning. Jeg besøger messen for at se nye ting og hilse på samarbejdspartnere. Denne gang faldt jeg over mange ting, som jeg gerne vil dele med dig. Måske er her lige den idé, du står og mangler til din indretning...

 

Illustrationer og fotografier

Egentlig ville jeg ønske mig flere vægge at hænge illustrationer og fotografier på. Der er ikke plads til mere, men står du og mangler noget til dine vægge, var det måske en idé at stifte bekendtskab med værker af Pernille Folcarelli. Også fotograf Troels Heiberg Frandsen bed jeg mærke i. Meget autentiske og smukke fotografier.

 

Enkelt og SKØN stage

Hos Nicholas Oldroyd Design spottede jeg den skønneste lysstage, som kan passe ind overalt. Den kan jeg helt sikkert ikke leve uden, men kan dog ikke helt beslutte hvilket materiale det skal være. Måske en af hver :-) Hvilken ville du vælge?

 

Kreative stande

Som altid var der idéer at hente ikke alene i leverandørernes produkter men også i opbygningen af deres stande. Hos Rikki Tikki Company blev der bagt vaniljekranse og hygget om de besøgende. Duftene alene var værd at køre efter. Men et sted var der helt sikkert de skønneste dufte: Badeanstalten. Her skal jeg altid forbi og hente inspiration til nye farver og dufte på badeværelset. Deres produkter er helt klart i en klasse for sig.

Kommentarer til indlægget
Carina siger
20/08/14 kl. 12:29
Badeanstalten er bare fantastisk. ELSKER deres ting og bruger ofte en sæbe til værtindegave.
Tak for en god blog Anita
Dbh. Carina
 
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: