Styling, Farver, Indretning, Stue, Før/efter, Boligstil

Inspiration - foredrag hos dig?

Den 01. okt 2014 af Anita

Jeg brænder for at dele ud af min erfaring med boligindretning og har gennem de sidste 10 år afholdt et hav af foredrag og inspirationsaftener. Er du butiksejer eller virksomhedsleder, kan du booke mig til et foredrag, som er tilpasset din målgruppe.

Her er et lille udpluk af de virksomheder, jeg har holdt foredrag hos:

XL BYG - Thisted + Nykøbing Mors + Løgstør

Blå Kors - stor workshop for organisationens frivillige: "Stil og genbrug - sammenhæng med den samfundsmæssige udvikling"

Bolighuset Thisted: ”Sådan får du mere ud af din bolig”

Trælasten Vejen: "Når boligen rykker udenfor"

AVV Hjørring: "Retro og genbrug i boligen"

Morgenfruerne: "Sender du de rigtige signaler i din virksomheds indretning"

Aalborg Kongres & Kultur Center: "Antik i den moderne bolig" + mange flere

Ny Vraa: "Når boligen rykker udenfor"

Hørhuset: "Forny din bolig med tekstiler"

 

Kontakt mig og få en snak om mulighederne hos dig:

Foredrag - lad mig høre mere

Kommentarer til indlægget
Mikkel Kenaw siger
17/11/14 kl. 01:22
Hej. Jeg er flyttet i lejlighed  med en ven. Og jeg har mit eget værelse, men min kæreste vil gerne have at min lejlighed var meget mere personlig..for det ligner noget der er løgn..f.eks. er der ingen dør til værelset og så er det ikke så stort. jeg kan ikke tage mig sammen, da jeg både arbejder og går på gymnasiet og jeg kunne virkelig godt bruge en hånd 
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: