Indretning, Boligstil

Indretningshjælp på Sjælland

Den 31. jan 2016 af Anita

Selvom jeg holder til i Aalborg, kan du stadig få min hjælp, hvis du bor på Sjælland. Faktisk har jeg planlagt besøg på Sjælland i uge 8 og har et par ledige tider. Slå til med det samme - der plejer at være rift om tiderne...

 

Brug for indretningshjælp?

Om det er børneværelset, stuen eller hele huset - så kigger jeg gerne forbi og giver dig gode råd og inspiration til en ny og mere funktionel indretning. Du kan vælge mellem flere forskellige "pakkeløsning" - kig med her og find den, som passer dig bedst: Indretningshjælp

Bestil inden 15. februar og få transporten uden beregning!

Ledige tider:

Torsdag den 25. februar - en ledig tid omkring kl. 15.00

Lørdag den 27. februar - en ledig tid omkring kl. 15.00

Jeg glæder mig til at besøge dig - og til at inspirere dig og din familie...

 

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: