Indretning, Før/efter, Boligstil

Indretning på terrassen

Den 11. jul 2011 af Anita

Det er ikke for sent med nye idéer til terrassen. Selvom sommeren er over os, er der stadig mange dage tilbage, der skal nydes ude. Hent lidt inspiration til din terrasse her. GOD SOMMER!

 

Kedelig terrasse - FØR

Denne terrasse fik en kærlig hånd med vægge og bænke i træ. Med farvet tilbehør som dug, puder og lysestager er det let at skabe stemning.

Herunder ser du terrassen EFTER

 

Brug faste "bænke"

Her er der også lavet en fast bænk/sofa, som ikke skal stilles ind om efteråret. Der kan du bruge området til krukker, hvilket skaber rigtig meget liv i forskellige niveauer. Puder og hynder gør området brugbart i sommermånederne. Hvem kunne ikke slappe af med en god krimi her?

Bemærk også sejldugen som er spændt op mellem træerne. Hurtig afskræmning for solen og ekstra hygge.

Luksus på terrassen

Her er der virkelig brugt mange penge, men resultatet er også helt fantastisk.

Kombinationen af materialer fungerer virkelig godt. Der er brugt masser af træ, og sammen med de pudsede murer virker det rigtig godt. Belysningen er ikke bare god på de lange sommeraftener men også skøn at se på om vinteren, når man sidder inde i varmen og kigger ud. Du kan købe lignende hos min samarbejdspartner: Martens Light

Når duggen falder køres en markise/dug på wires hen over terrassen, og så kan der hygges i mange timer.

Kommentarer til indlægget
Søs siger
11/05/12 kl. 12:39
Hej Anita.
Hvor kan man købe den smarte markise på wirer, som er afbilledet ovenfor? Det er jo en fantastisk løsning, hvis ikke man har en mur at fæstne en traditionel markise på.
 
Inge Tonø siger
16/02/16 kl. 17:15
hva ka I foreslå her på min fantastiske terasse  ??? 
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: