Farver, Boligstil

Indretning af rullende informationstjenste

Den 09. feb 2018 af Anita

AVV og Hjørring Kommune har lanceret et nyt formidlingstiltag inden for affaldssortering: Sorteringsbillen er en rullende informationstjeneste, der kører ud til skoler, institutioner, spejdere og andre for at fortælle om, hvordan vi skal sortere affaldet og hvorfor. Indretningen fra autocamper til Sorteringsbille har jeg brugt en del tid på - og det har været en fantastisk sjov og anderledes opgave. 

 

Krea-værksted og affaldskast

Sorteringsbillen viser, hvordan man kan indrette sit køkken derhjemme, så der er plads til sorteringerne. Bilen rummer et krea-værksted, hvor børn kan lave fantasifulde figurer, sjove ting til værelset og meget mere af affald. Eleverne kan dyste på affaldskast og "find 5 fejl i sorteringen", og der er mulighed for at vælge forskellige emner tilpasset aldersgruppen – f.eks. plastik i naturen, madpakker & madspild eller tøjspild & miljøbelastning. Sorteringsbillen har fået sit navn efter billen, der i naturen også omsætter skidt/skrald til nye værdier. Derfor er den selvfølgelig også dekoreret udenpå som en bille, med følehorn og vinger.

 

Besøg Sorteringsbillen hos Ikea i vinterferien.

Mandag den 19/2 og tirsdag den 20/2 fra kl. 11.00 - 15.00 besøger Sorteringsbillen Ikea Aalborg. Du kan kigge forbi og kigge inden for...

Læs mere her: Aktivitet hos Ikea 

Book Sorteringsbillen

Kig med her hvordan du kan få besøg af Sorteringsbillen - AVV 

 

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: