Farver, Indretning, Boligstil

Indret med indvendige døre

Den 06. maj 2011 af Anita

En dør er ikke bare en dør. Selvom det for de fleste er en simpel ting, så fås døre i en lang række forskellige modeller og i forskellige materialer. Når du skal indrette eller restaurere dit hjem, er det ikke helt ligegyldigt, hvilke indvendige døre, du vælger. I hvert fald ikke set ud fra et indretnings/designmæssigt synspunkt.

Hvad skal jeg vælge?

Der er flere parametre, der spiller ind, når danskerne skal vælge de nye døre til hjemmet. Et er selvfølgelig pris og kvalitet. Et andet er stil og design. Du kan få døre, der passer netop til din stil og smag, samtidig med at dørene fremstilles med både celleindlæg og kompakt kerne. Her er det så et spørgsmål om kvalitet. Vælger man en kompakt kerne, får man en lydsvag dør i høj kvalitet. Vælger man en dør med celleindlæg, får man en billigere og knap så lydsvag dør. Kvaliteten er dog stadig god, men som sagt en smule mere støjende.

Stilart

Når du skal vælge dine døre, skal du gøre dig klart, hvilken stilart du ønsker. Det har du formentlig allerede gjort dig tanker om. De forskellige dørtyper appellerer rent designmæssigt til hver sin målgruppe.

Af dørtyper kan nævnes:

Glasdøre
Franske døre
Fyldningsdøre
Glatte døre

Døre efter mål

Hos ByggeBilligt.dk oplever internetbutikken en voksende efterspørgsel på både indvendige døre og yderdøre i specialmål. Størstedelen af dørene hos ByggeBilligt.dk kan fremstilles i netop de mål kunderne ønsker. Kræver din indretning en custom løsning, så tag kontakt til virksomheden her.
 

Kommentarer til indlægget
Andreas Linde siger
13/09/11 kl. 10:36
Det er helt vildt hvad man en flot dør kan gøre ved huset. Et gammelt hus kan hurtigt blive flot ved hjælp af en ny dør!

VH Andreas Linde
Billige-doere.dk
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: