Farver, Indretning, Boligstil

Gæsteblogger Julia giver inspiration til teenageværelset

Den 28. okt 2015 af Anita

Jeg hedder Julia og er 15 år. I denne uge har jeg været i praktik hos Boligstil. Dette blogindlæg kommer til at handle om teenage pigeværelser. Jeg er kommet med nogle ideer og lidt inspiration til, hvordan et fedt teenageværelse kan se ud. Jeg vil tage udgangspunkt i mit eget værelse.

 

Mange teenage pigeværelser er meget sort/hvid. Det kan hurtigt blive kedeligt. Jeg benytter mig meget af planter og ting af træ. På den måde kommer der farve på værelset, uden det bliver for farverigt.
Et godt tip til at få værelset mere levende er at sætte nogle træ møbler/pynteting ind. På den måde kommer der en kontrast til det hvide, mens det stadig ikke er for farverigt.
 

På billedet 1 ser man mit tøjstativ. Træbøjlerne er med til at gøre det varmt og ikke for kedeligt.
Det samme har jeg gjort på billede 2. Det er en træhylde, hvor jeg har sat en blomst og lidt pynteting på. Træhylden er et gammelt gulvbræt, som jeg har hængt op med to beslag. Mange ville nok vælge en sort eller hvid hylde, men det giver lidt varme med træfarven. Du kan også lave hylder af en palle, som er gjort på billede 3. Det giver et fedt, og lidt mere råt look

 

Mit sengebord på billede 4 er også i træ. Jeg har valgt det i mørkt træ, for at få en kontrast til alt det hvide. Jeg benytter mig meget af genbrugsbutikker, hvilket også er der, jeg har købt mit sengebord. Billedet over sengen er en collage, jeg selv har lavet. Jeg har klippet nogle billeder ud fra blade, som jeg har sat i en ramme. Det er nemt selv at lave, og godt til et teenage pigeværelse, for man kan sætte alle sine yndlingsmotiver ind i rammen. Det behøver ikke være billeder som mine, med modeller, indretning og lækkert mad. Det kan være alt fra familiefotos til tegneserier, eller billeder af dine venner.

Det er fedt at sammensætte det moderne og lyse, med det retro og lidt mere mørke. På den måde får man et stilet værelse, men stadigvæk hyggeligt. Det giver en fed effekt at blande tingene.

Værelset kan piftes op med en masse grønt. Planter er nemlig med til at få rummet til at være behageligt, og det bliver mere levende.

Til opbevaring har jeg nogle flettekasser. De giver varme og hygge pga. deres naturfarve. Man kan vælge opbevaringskasser i alle farver. Flettekassernes farve er bare en god mulighed, hvis du ikke vil have for mange pangfarver på værelset.


 

Det er en god ide at have et gulvtæppe og/eller bare et hyggetæppe. Det giver både varme og hygge til værelset. Her på det sidste billede har jeg valgt at ligge et hvidt tæppe i min stol for at give lidt hygge.
Her fik I nogle af mine ideer til, hvordan et fedt teenage pigeværelse kan se ud. Jeg håber I fik lidt inspiration. Husk at dette ikke er en ”facitliste” til, hvordan et fedt teenage pigeværelse skal være, men inspiration til, hvordan det kan være.

Kommentarer til indlægget
inge Andersen siger
05/11/15 kl. 20:58
Hvor er den stolen købt, min datter er vild med den :-) Flot indrettet - enkel og stilfuld
Lotte Brunø siger
07/12/15 kl. 11:51
Flot Julie, det giver nu også inspiration til andet end teenageværelse, og pøj pøj med det videre forløb
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: