Sommerhus, Boligstil

Futter, bøger og vision board

Den 23. okt 2018 af Anita

Efterårsferie med gang i brændeovnen, Egon Egern hoppende i skoven, en god bog og varme futter - det er en god opskrift på efterårsferie for mig. Denne ferie bød dog på en helt vidunderlig aktivitet også - fremstilling af vision board. Både min datter og kæreste var med på idéen, så der blev klippet og klistret og tænkt store tanker for fremtiden... Vi fik lavet hver vores vision board, som kan minde os om vores drømme og visioner. Jeg har altid sagt: Har du ingen drømme, kan de jo heller ikke gå i opfyldelse.

Jeg vil lade det være en opfordring til dig - og til din familie: lav et vision board. Min datter har skrevet om processen og gevinsten ved at lave et vision board lige her: Karen Wodstrup 

For godt otte år siden lavede jeg et vision board, og aldrig tidligere har jeg prøvet noget så effektivt. Effektiv på den måde, at jeg et par år efter sådan for alvor kiggede på det igen. Jeg opdagede, at langt det meste var blevet til virkelighed. Deriblandt en skøn kæreste, et sommerhus, en bedre fysisk - og flere andre ting. Et vision board er i mine øjne meget personligt, så derfor kan jeg ikke dele det visuelt med dig. Jeg vil blot sige: GOOOO. Gør det - lav et - drøm - og se dine drømme gå i opfyldelse... 

 

 

Knud Romer og varme futter

Jeg har altid læst meget - og læser hver dag. Men der bliver altid mere tid til at læse, når der er ferie. Denne ferie fik jeg startet på Knud Romers KORT OVER PARADIS, men da jeg ikke er færdig med den endnu, kan jeg ikke anmelde den. Dog elsker jeg allerede sproget og beskrivelsen af tiden omkring 70'erne og 80'erne. Skal jeg anbefale en bog, jeg netop har læst - og som er en af de bedste bøger, jeg har læst længe, så må det være Merete Pryd Helles FOLKETS SKØNHED.

En anden anbefaling, som er et must til efteråret - og vinteren, er varme futter. Jeg har netop fået disse lækre lammeskindsslippers fra RUMRUM. De bidrog i den grad til den varmeste og hyggeligste tid i sommerhuset. Aldrig har jeg haft fødderne i noget så varmt og blødt. Egentlig havde jeg frygtet, jeg ville omkomme af varme i dem, siddende der foran brændeovnen. Men fødderne kan faktisk "ånde" igennem det bløde skind og pels. Tænker nu at hele familien skal have et par den første søndag i Advent.

Jeg har fået lov at give mine læsere en rabatkode, hvor du får 20% rabat på siden. Du skal blot bruge koden: boligstil20 Det er ikke noget, jeg tjener på! Blot en god rabat til dig fra RUMRUM. 

Må dit efterår blive fuld af gode stunder med gode bøger, varme futter og tid til at reflektere over dine ønsker og drømme... 

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: