Farver, Indretning

Find skandinavisk design ét sted

Den 25. maj 2018 af Anita
I mine indretningsprojekter er det meget sjældent, at der ikke på den ene eller anden måde sniger sig noget skandinavisk design ind. Jeg kender de store mærker og ved godt, hvor jeg skal finde Louis Poulsen og Bent Hansen. Men det er skønt at gå på opdagelse efter andre skandinaviske brands også. Jeg vil dele noget med dig – og give dig et trick til, hvordan du let finder alle de skønne skandinaviske designs ét sted…

 

Nyt arbejdsredskab

Skandinavisk design er kendt i hele verden for sin elegante, funktionelle minimalisme og sit exceptionelle håndværk Men hvor går du hen, hvis du vil finde skandinaviske designbrands? Du googler dig fra den ene side til den anden og mister måske undervejs overblikket. Du bruger måske tid på at gå fra den ene fysiske butik til den anden for at hente inspiration. Misforstå mig ikke – jeg elsker fysiske butikker, og har ofte brug for lige at føle på en sofa eller se, hvordan lyset falder fra en bestemt lampe. Men at samle inspiration online er min dagligdag og hurtig adgang til informationer og inspiration til mine projekter. Derfor vil jeg fortælle dig om en af mine seneste ”arbejdsredskab” - roomioo.

 
Roomioo er verdens største online showroom for skandinavisk design. Her kan du finde det nyeste og bedste fra hundredevis af skandinaviske designbrands fra de kendte klassikere til nye og upcoming brands og designere. Det er cool, men det bedste er, at du kan lave dine egne personlige mappe med dine favoritter samlet ét sted. Det sparer i hvert fald mig for en masse tid – og jeg kan blive inspireret, hvornår på dagen det måtte passe mig.

 

 
Alene det at browse i de mange smukke billeder i roomioos mange artikler er inspirerende og kan sætte gang i en ny idé, jeg ellers ikke ville have fået. Jeg er sikker på, du vil blive grebet af siden og finde nye idéer til din indretning.
Du kan ikke købe noget hos roomioo, men du kan finde forhandlere, hvis du står overfor et køb. Men brug siden til at samle og gemme dine favoritter til det projekt, du skal i gang med. Det gør jeg, og det er en stor hjælp.
 
Som en bonus kan du nu også finde udstillingsmodeller fra forskellige leverandører og gøre et ekstra godt køb. Se alle aktuelle udstillingsmodeller lige her: OUTLET og udstillingsmodeller

Kommentarer til indlægget
Benedicte siger
29/05/18 kl. 08:49
Super fed side - jeg har allerede fundet et par sofaer, der er kommet på min ønskeseddel :-)
Tak for gode indlæg, Anita.
God sommer fra Benedicte
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: