Farver, Indretning, Børneværelse

Do you feel lucky - punk?

Den 13. jun 2015 af Anita

Du kan sikkert huske trolden fra Gjøl ikke? Som barn elskede trolden. En overgang havde jeg vist fire forskellige, der i tæt kamp med Barbierne kæmpede om opmærksomheden på børneværelset. Det er mange år siden nu - jeg er for længst færdig med både Barbier og trolde. Eller det troede jeg da. For NU ER TROLDENE TILBAGE - omend i en noget anden udgave. Lykketroldene har fået helt nyt liv og er klar til at indtage stuen, kontoret, herreværelset - ja hele boligen igen. Og selvfølgelig også børneværelset...

 

Verdensberømt lille fyr M/K

”Lykketroldens” skaber, Thomas Dam kom fra Gjøl, en lille by ved Limfjorden. Lykketrolden/Gjøltrolden er hans mest kendte værk. I 60’erne opnåede troldene verdensberømmelse. Deres skønne naive og bilde blik gjorde lykke over alt i verden. Nu er det så op til de nye trolde at gøre deres forfædre ære. De springer netop nu ud fra firmaet bySommer i tre forskellige størrelser og flere forskellige farver. De er udført i specialkeramik og håret er ægte fåreskind, som du let kan sætte og style, som du synes. Du kan se alle de nye trolde her:

Do you feel lucky - punk?

Clint Eastwood og lykketrolde har måske ikke lige så meget til fælles, men hans berømte filmcitat "Do you feel lucky punk" kom til mig, da jeg så de nye trolde første gang - Lykketrold.

Og lidt held og lykke skal du have, hvis du vil være med i konkurrencen her. Du kan nemlig vinde en af de nye Lykketrolde.

KONKURRENCE

Fortæl hvor du ville placere Lykketrolden hjemme hos dig? Og hvilken du bedst kunne se springe rundt i dit hjem? Du kan nemlig vinde lige netop den trold, du synes bedst om. Skriv blot herunder, hvilken du gerne vil vinde...

Vinderen får direkte besked og offentliggøres fredag den 26. juni - om eftermiddagen.

 

Også stadig til børn

På børneværelset vil Lykketrolden få en anden funktion end tidligere - modsat den oprindelige er den ikke som sådan til at lege med. Men sjov ser den ud i en bogreol på børneværelset eller i vinduet. Måske et oplagt gaveønske til barnedåben...

Kommentarer til indlægget
Elsebeth siger
13/06/15 kl. 18:28
Åhhhh hvor skønt - dem kan kan godt huske. Jeg legede med dem sammen med min bedste veninde. 
Skulle jeg have en trold hjem, skulle det helt sikkert være den der i bronze. Den skulle stå i bogreolen sammen med min K. Bojesen abe...
 
 
Karen Strebel siger
13/06/15 kl. 18:30
Vil stille kobber-trolden i vores entre som en "velkommen" gestus til gæster...og os selv ?
 
Tina Ølgaard Andersen siger
14/06/15 kl. 02:29
Den skal stå i min stue og minde mig om min kære afdøde bedstefar ?? gerne i cobber ??
 
Mette Olsen siger
14/06/15 kl. 22:17
Er sikker på en i kobber vil passe godt ind i min stue sammen med min nye lyse stil ? 
 
BETINA ZACHARIASEN siger
14/06/15 kl. 22:19
Så SUPER søde! De bringer i den grad minder fra barndommen!..;)
Den sorte med naturhår må meget gerne lave lidt ballade i vores nye reol i stuen...
 
 
Eva Granding siger
17/06/15 kl. 17:58
Jeg elsker turkis og ville placere den frække lille fyr i min bogreol i stuen ??
 
Susanne Ballin siger
23/06/15 kl. 09:28
Guldfyren vil da virkelig kvikke op på mit toiletbord - og mig - om morgenen. Samme hårstil :-)
 
Brigitte Petersen siger
14/07/15 kl. 22:52
jeg ville stille kobbertrolden på vores tv bord, så ville han blive set hver dag?
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: