Farver, Indretning, Stue, Soveværelse, Boligstil

Del dit kreative forår...

Den 04. mar 2015 af Anita

Foråret giver os fornyet energi, ikke? De første varme solstråler tænder for redebyggeren i os, og mange begynder at rydde op og gøre forårsrent. Andre går i gang med de mange uafsluttede småprojekter i hjemmet, fordi energien nu endelig melder sig efter en lang mørk vinter.

 

Hvad er dit forårsprojekt? Del dit kreative forår med mig og alle, som læser min blog. Skriv herunder og fortæl - og hent også selv inspiration til projekter, du enten selv kan klare eller sætte manden til...  

 

Forårsoverraskelse til det bedste tip

Blandt alle jeres tips trækker jeg en vinder, som bliver belønnet med en skøn forårsoverraskelse...

Kommentarer til indlægget
Inge Marie siger
04/03/15 kl. 13:42
Hej Anita
Hvor jeg altså elsker dine positive nyhedsbreve. Jeg har været med i over 8 år nu :-)
Mit næste forårsprojekt er at få skiftet ud i mine vindueskarme og erstattet mine sofapuder med nye i lidt lettere og friskere farver.
KH. Inge Marie
 
 
Gitte siger
04/03/15 kl. 13:49
Hej Anita.
Mit ( eller vores :-) forårsprojekt er en ny terrasse ved vores sommerhus ved Vesterhavet, så vi bedre kan nyde aftensolen med grill og et glas køligt rosé :-)
Håber I nyder jeres sommerhus :-)
 
Mona siger
04/03/15 kl. 14:13
Hej Anita
Mit forårs projekt er at få gjort noget ved vores kedelige campingvogn, jeg skal have fundet nogle lækre farver, textiler og tapeter og den skal gøres mere personlig og indbyde til camping hygge og afstressende stunder og samtidig være praktisk. Jeg håber at finde god inspiration på din hjemmeside, da jeg ikke selv er noget haj til at sætte farver sammen :-)
Charlotte siger
04/03/15 kl. 14:53
Når vi har gjort super rent i hele lejligheden - bor vidunderligt 10 m fra Limfjorden - skal vi have dig på udvidet :-) besøg - til en ordentlig gennemgang.
Hilsen
Charlotte
Gitte siger
22/03/15 kl. 15:37
Mit forårsprojekt er at indrette den ene af vores to altaner. Den skal være et skønt hyggehjørne med plads til læsning, drikke morgenkaffen og dyrke grønsager ??
 
Hanne siger
05/05/15 kl. 13:10
Hej Anita! 
Mit forårs/sommerprojekt er at lave en sansehave
til mine dagplejebørn. Gode ideer er meget velkomne;)
 
 
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: