Køkken, Farver

Dæk op til hverdag og fest

Den 27. okt 2015 af Anita

Jeg kan godt lide at bruge ting lidt anderledes. Det ved du, som følger min blog. At lave noget, der er lidt "skævt", er i sig selv en hobby. På mit skrivebord har jeg netop samlet en gruppe Lyngby vaser og brugt dem til alle mine tegneredskaber. Måske kommer der en gren i en af vaserne her i julemåneden også. Lyngby laver andet end de kendte rillede vaser. Lyngby By Hilfling er navnet på et nyt stel. Det vil jeg gerne slå et slag for. Det er nemlig både enkelt og med en vis "kant", som tiltaler mig meget... Stellet kan bruges året rundt på julebordet eller til havregrød en regnfuld oktoberdag.

 

Tendensen er: ALT ER TILLADT!

 

Alt er tilladt inden for indretning - men også inden for borddækning. Tendensen er dog klar: vi kombinerer i et væk. Nyt med gammelt. Vi bruger sirligt farmorstel på rustikke langborde. Vi sætter 12 forskellige glas på bordet. Af og til også forskelligt bestik.

Personligt synes jeg, det er befriende og sjovt. Jeg kan dog godt lide at have ét element, som er ens. Det giver noget ro for øjet at lade fx tallerknerne være ens. Så kan du "skaje" ud med loppefund, arveglas mv. Har du 12 forskellige tallerkner, er det måske en hvid dug, der skal skabe roen. Men leg med din borddækning og glem gamle regler. De er til for at blive brudt...

Kommentarer til indlægget
Inger Iversen siger
27/10/15 kl. 14:30
Åhhhh hvor er de tallerkner smukke. De er sat på min ønskeddel. Tak for inspirationen, Anita. KH. Inger
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: