Boligstil

Borddækning til forårets fester

Den 08. maj 2019 af Anita

Foråret og sommeren er højtid for store fester. Her hos mig står den kommende weekend på konfirmationsfest for mine to bonuspiger. Vi har lidt træning med den slags, da min datter blev konfirmeret for tre år siden. Vi skal holde festen selv, lave mad og det hele. Det kan vi godt lide. Det kræver dog lidt ekstra planlægning...

Der bliver vist grinet lidt i krogene af mine mange og lange lister. Men listerne giver mig ro. Måske kan du bruge lidt inspiration til ro i maven og til en vidunderlig fest. Derfor har jeg lavet en huskeliste, som du kan printe ud lige her...

HUSKELISTE til din fest

 

 

Det allervigtigste du skal huske

- det er at NYDE din fest. Vælter du sovsen ud over hele bordet, så tørrer du den bare op og fester videre. En fest uden pletter på dugen, har som oftest været en kedelig fest. Så god fest derude og tillykke til alle konfirmanderne og deres familier.

Kh. Anita 

 

 

 

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: