Indretning, Stue, Boligstil

Übercool fund til din bolig

Den 26. sep 2013 af Anita
Hvor er det skønt at spotte noget helt nyt og for mig ukendt til boligen. Og hvor er det godt at blive væltet helt omkuld i min egen ”mikro-metropol” og hos min egen ”møbelpusher” Brdr. Sørensen Møbler. Se med hvad jeg har fundet i dag…


BROKIS - hvad?


Egentlig har jeg da rigtig godt styr på, hvad der sker inden for mit fag. Hvad der er på markedet af boligtilbehør. Men hvor er det skønt at finde noget nyt. I dag stødte jeg på disse skønne lamper fra BROKIS i Estland. Jeg elsker kontrasterne i materialet. Jeg elsker det varme og hyggelige udtryk. Og netop nu hvor vi får færre og færre lyse timer, skal der noget lys ind i vores bolig. Funktionel lys er vigtigt, men hyggebelysning skaber stemning og varme. I lamperne fra BROKIS får du ikke bare det, du får også en ”skulptur”, som er helt unik i sit udtryk.

Vil du vide mere om lamperne, kan du kontakte
Brdr. Sørensen Concept på 98 16 41 44
Kommentarer til indlægget
Susanne Brandi siger
26/09/13 kl. 19:01
LIKE, LIKE, LIKE!!!!
Så flotte!
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: